Sorstervező kártya

Sorstervező kártya

7 990 Ft

Az inspirációs kártyák izgalmas játékra hívnak, miközben felszínre hozzák azt, amire szükséged van, így támogatnak abban, hogy választ kapj a kérdésedre vagy megoldd a problémádat.
Használhatod saját magad számára, vagy akár egy baráti beszélgetés során önfejlesztő játékként, sőt tanácsadói tevékenység, mentorálás, konzultáció kiegészítésére.
Legyél nyitott, élvezd, mint egy játékot, de közben vedd komolyan, mert jelentős segítség lehet egy-egy helyzetben!
 

Cikkszám: sors-k002 Kategóriák: ,

Leírás

A Sorstervező Kártyák abban támogtanak, hogy a tudatos sorstervezés és teremtés folyamatában megértsd az adott helyzetet, a megfelelő kérdést tedd fel és lásd magadat az „itt és most”-ban”. Útmutatást és támogatást adnak, ha nyitottan közelítesz a témához és önmagadhoz. Rávilágítanak a feltett kérdés fő értelmére, majd külön a legnagyobb visszatartó erőre, arra, hogy mit tehetsz az adott helyzetben és mi lehet a várható kimenetel, mit várhatsz, ha végig járod az utat.
Elgondolkodtatnak, inspirálnak és új megvilágításba helyezik a szituációt, hogy új nézőpontot találj, a kirakás által pedig a fókuszodba kerülnek a lapok üzenetei, így másképp fogod látni önmagad és azt, ami éppen történik veled.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Sorstervező kártya” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Érdekelhetnek még…

Go to Top